Ervaringen

Hieronder enkele gebruikerservaringen van mensen die de effecten van Teff hebben ervaren:

Hidde van Nuil, Elite wielrenner uitkomend voor WSV Emmen:

Mijn ervaringen met Fitalong sportvoeding zijn zeer positief. Ik gebruik Fitalong producten sinds 2006, toen ik een wielerkoers reed in Senegal. Omdat het mij toen goed is bevallen ben het ik het blijven gebruiken.
Ik gebruik Fitalong omdat het mij een fitter gevoel geeft tijdens de koers, het mijn hongergevoel weg neemt en het tijdens de koers makkelijk weg eet en drinkt. Mijn ervaring met Fitalong is dat men een kwalitatief goed product heeft waarmee men constant probeert te innoveren en verbeteren.
Hidde gebruikt onder andere de pap, bidon voeding, sport en koek repen van Fitalong.

Fietsers van fietsgroep Oosterwolde:

Ik heb de zakjes met ontbijt uitgedeeld aan mijn collega-fietsers en ze waren zeer onder de indruk van het vullende vermogen en ook de duur van het volle gevoel.
Ik zelf vond het ook zeer verrassend, en denk zeker dat het bijdraagt aan de prestaties.
Ook de energy-repen zijn lekker en goed weg te kauwen wat bij andere repen niet altijd het geval is, en ik heb ook al gehoord van een paar dat ze die zeker bij jullie willen kopen.
Ook de shake is lekker, die zal ik ook zeker bij jullie bestellen net zoals dat sportontbijt.
Geen een van ons heeft kramp gehad tijdens de helse tocht van 8 en een half uur. In ieder geval positieve reactie's van iedereen!

Fietsen voor de KWF ter bestrijding van kanker (Dienst Vervoer & Ondersteuning Assen):

Een aantal medewerkers van de Dienst Vervoer & Ondersteuning (een onderdeel van justitie) te Assen besloot om iets te doen met hun gezamelijke hobby: fietsen en dan met name fietsen op de racefiets.
Nadat we al diverse tourtochten samen in groepsverband gereden te hebben kwam er een collega op het idee om met de gehele groep aan de Alpe d’Hu6 mee te gaan fietsen om zodoende geld in te zamelen voor het Koningin Wilhelmina Fonds. Dit fonds houdt zich bezig met het beschikbaar stellen van financiële middelen t.b.v. de bestrijding/onderzoek van kanker in Nederland.
In totaal 8 mannen gingen aan de slag om zoveel mogelijk sponsors binnen te halen.
De bedoeling was om op 1 dag zo vaak mogelijk de bekende Alpe d’huez op te fietsen.
De voorbereidingen voor DE DAG (op 3 juni 2010 zou het gaan gebeuren) konden beginnen.
Vervoer regelen, overnachtingen regelen, een aantal trainingsdagen moesten gerealiseerd worden om goed voorbereid aan de tocht te beginnen.
Een Justitiecollega bood aan om voor de voeding op de dag zelf te gaan zorgen. Girbe Zwaagstra ook een verwoed sporter had zeer goede ervaringen met FITALONG producten en heeft geheel belangeloos (het was tenslotte voor het goede doel) diverse fitalong producten aangeleverd.
Uiteraard onze dank aan FITALONG die ons de producten heeft aangeboden.
Nu onze ervaringen op de Alpe d’huez:
’s morgens vanaf 05.00 uur in de weer met de sportshakes, de TEFF sportshake ging er bij iedereen goed in. Hierop moesten wij het redelijk lang vol kunnen houden (hetgeen later bleek want het is “goed spul”)
De zakken werden geladen met de TEFF koeken, de TEFF repen en de bidons gevuld met de isotone energydrink.
Om 06.30 uur de start van de eerste beklimming, een lange dag voor de boeg en de sportshake voelde lekker aan in onze magen. We hadden het idee dat we het hier wel een tijd op vol zouden kunnen houden. Veel publiek langs de kant wat ook een stimulans geeft om door te gaan.
De beklimmingen gingen boven verwachting goed, af en toe een koek, een reep en onderweg een bidon met verse energydrink. Allemaal van FITALONG en iedereen van de groep was uitermate tevreden met de voeding. Je hoorde opmerkingen als: “goed spul” “lekkere reepjes” enz.
Uiteindelijk met z’n achten de alpe in totaal 30 keer beklommen (op 1 dag)
De voeding van FITALONG zijn ons zeer goed bevallen. Het is gemakkelijk om in te nemen, geeft energie en niemand heeft een hongergevoel gehad tijdens deze dag.
Een zeer geslaagd evenement mede dankzij de voedingsproducten van FITALONG

Met sportieve groet: CYCLE team Dienst Vervoer& Ondersteuning Assen.
Wietse, Erik E. Erik A. Arend, Ruud, Lieuwe, Sjouke en Peter.

Ervaring:

"Afgelopen maandag had je mij 2 zakjes van dat Teff sportonbijt meegegeven om uit te proberen.

Mijn vrouw heeft normaal problemen om naar het toilet te gaan, dit kan varieren van 2 dagen tot aan 1 week voordat ze een keer kan. Nu heb ik mijn vrouw verteld dat het Teff sportontbijt wat je mij meegegeven had
ook goed voor de stoelgang is, en dat zij het maar moest proberen.

En wat gebeurt er..... ze heeft het nu 2 dagen gebruikt, en ze gaat nu 2 keer per dag naar het toilet!"


Privacy Fitalong
design by RAN E-Consult powered by AJS